Episode 1 - Hvor skal man starte, når man ikke har spillet Magic siden 90'erne?

Jesper er fortabt i den store Magic-verden. Hvor skal man starte, når man ikke har spillet Magic siden 90'erne? Ask lærer Jesper forskellen på Constructed og Limited, og Jesper bliver introduceret for de mest populære Magic-formater.
Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige here http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...Det er helt vildt, så meget Ask kender af fede ting fra Magicuniverset...Han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://www.youtube.com/watch?v=NRC1UMv-Nk0

Link til Wizards of the Coasts side om forskellige formater: https://magic.wizards.com/en/game-info/gameplay/rules-and-formats/formats

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!