Episode 10 - En tur i Magic, og hvornår man skal kaste sine spells

Jesper vil gerne have styr på, hvornår han kan kaste sine spells. Ask har derfor forberedt en gennemgang af en tur i Magic ud fra en række eksempler, hvor Ask og Jesper taler de fem faser i gennem, bl.a. hvordan Arena visuelt hjælper til at forstå faserne. Til sidst giver Ask gode råd til, hvornår man skal kaste forskellige typer af spells, fx creatures, combat tricks og removal.

Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://youtu.be/vxCj4yyTiOo

Link til vores Facebook-side: https://www.facebook.com/askteachmagic

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!