Episode 11 - Et sidste draft gameplay med Kaldheim

I denne episode har Ask og Jesper fokus på at forbedre Jespers Limited gameplay. Jesper var træt af snow, så han har i stedet draftet et aggressivt grønt-hvid deck med fliers. Ask og Jesper spiller spiller tre bedst-ud-én kampe med decket, indtil Jesper til sidst i episoden får feedback på et rødt-hvid deck, som han desværre tabte med flere gange i træk.

Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://youtu.be/BfgyvpRpDtY

Link til ekstra episoden på Youtube om Jespers Limited udfordringer, hvor vi drafter det grøn-hvide deck : https://youtu.be/ZdzTDzPy7W8

Link til vores Facebook-side: https://www.facebook.com/askteachmagic

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!