Episode 12 - En dommer i Magic med dommeren Gilbert Hedegaard

Ask har inviteret Level 2 dommeren Gilbert Hedegaard med på podcasten for at tale om, hvad dommere i Magic er, og hvornår man som ny spiller møder dommere. Gilbert fortæller bl.a. om dommerens rolle til forskellige events, Magics regelsystem og typiske problemer til turneringer.
Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://youtu.be/Z5geJHjm5cE

Link til vores Facebook-side: https://www.facebook.com/askteachmagic

Der er tre niveauer (levels) af Magic-dommere, hvor Level 3 er det højeste. Du kan læse mere om dommere i Magic her: https://judgeacademy.com/

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!