Episode 15 - Scandinavian Highlander med Højlandspap

I episode 15 har Ask og Jesper inviteret Aske, Bent og Mickey fra podcasten "Højlandspap" med for at tale om deres format, Scandinavian Highlander. Formatet udspringer fra andre Highlander-formater og er 100 korts singleton, 1-mod-1, hvor hver spiller starter på 20 liv uden sideboard. Ask og Jesper stiller spørgsmål, og de tre gæster fortæller om formatets historie og udvikling til i dag.
Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Scandinavian Highlanders hjemmeside: https://scandinavianhighlander.dk/

Link til kortlisterne, som Bent nævner i episoden: https://scandinavianhighlander.dk/kortlister/

Link til vores Facebook-side: https://www.facebook.com/askteachmagic

Link til Youtube-video for denne episode: https://youtu.be/aFSNQefZlEE

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!