Episode 18 - Konkurrencespil og Constructed med Simon Nielsen

I denne episode har Ask inviteret den professionelle Magic-spiller Simon Nielsen med på podcasten for at tale om konkurrencespil og Constructed. Simon har bl.a. otte Grand Prix top 8'er og to sejre bag sig - foruden at have været verdensmester i Magic i 2014 og spillet alle pro tours (nu Championships) siden 2015. Simon fortæller bl.a. om god testing før turneringer, og hvordan han er kendt for at kunne udtænke en sejr inden for de næste to ture.
Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her: http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Simon Nielsen på Twitch: https://www.twitch.tv/redbuttontie
Simon Nielsen på Twitter: https://twitter.com/MrChecklistcard

Link til tuneringssiden MTG Melee: https://mtgmelee.com/

Link til vores Facebook-side: https://www.facebook.com/askteachmagic

Link til Youtube-video for denne episode: https://youtu.be/K11r2zzsgK8

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!