Episode 19 - Gennemgang af gameplay og mulligans

Ask og Jesper gennemgår i denne episode flere af Jespers kampe ved brug af 17lands. Ask giver Jesper tips til mulligans, og Jesper får øjnene op for, hvordan han kunne have truffet andre beslutninger i sine spil, der kunne have vendt nederlag til sejr.
Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her: http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Jespers draft: https://www.17lands.com/details/ad174130bdd148328477d341a789cef7?fbclid=IwAR3TAh-2tlA0RTeAlVSM9QuuMLwQ48NYQQV9HCg3wA2mLBNgk56uo3NoBBg

Link til vores Facebook-side: https://www.facebook.com/askteachmagic

Link til Youtube-video for denne episode: https://youtu.be/Sb_JI3yLnXE

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!