Episode 2 - Kort-evaluering og Limited-formatet Sealed Deck

Ask og Jesper har aftalt, at Jesper skal begynde sin læring med Limited-formatet "Sealed Deck". Jesper starter dog fra scratch: hvad er egentlig et godt Magickort? Ask introducerer Jesper for nogle principper til at evaluere et godt kort, og Jesper skal holde tungen lige i munden, når Ask slynger om sig med begreber som mana curve, card advantage og splash.

Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige here http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://youtu.be/_BROcP-XEFM

Draftsim.com
Her kan du træne både draft og sealed decks - uden at det koster dig noget.

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!