Episode 22 - 10 huskeregler til gameplay

Jesper indleder episoden med at fortælle, at han har nået en milepæl: sit første draft-trofæ uden hjælp til draft, deckbuilding eller gameplay! Hovedemnet for denne episode er at tale om ti basis gameplay-huskeregler, og Ask har forberedt et udkast. Ask og Jesper diskuterer huskereglerne, og huskereglerne er vedlagt episoden med uddybende forklaringer fra diskussionen.
Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her: http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til dokumentet med de ti gameplay huskeregler og uddybende forklaringer
http://bit.ly/MTG-Gameplay-huskeregler

Link til podcastens Facebook-side
https://www.facebook.com/askteachmagic

Link til Youtube-video for denne episode
https://youtu.be/QjjG0MDg_NA

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!