Episode 24 - Draft-arketyper del 2

Jesper har siden sidst prøvet Spelltable til at spille Commander, hvilket han bl.a. fortæller Ask om. Hovedemnet for denne episode er, at Ask og Jesper forsætter med at tale om de restende fire arketyper: Dimir, Rakdos, Azorius og Selesnya. Arketyperne bliver introduceret med eksempler fra de seneste års sæts for at forklare, hvad farvekombinationerne ofte gerne vil i Limited.
Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige her: http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Spelltable:
https://spelltable.com/

Link til Jespers introduktion til Spelltable:
https://www.loom.com/share/6dd0b9980294475a9f4c672e068d0a58?fbclid=IwAR27K-fNQXsRDSyIWTAYy1E6MCE07bVg9sy4kLrHazIDWiKnL-auB35Gh0w

Link til podcastens Facebook-side
https://www.facebook.com/askteachmagic

Link til Youtube-video for denne episode
https://youtu.be/dc-2qf5ILL4

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!