Episode 27 - Innistrad Midnight Hunt

Vi kigger på det kommende sæt, Innistrad: Midnight Hunt. Vi fortæller forhistorien om sættet, præsenterer de nye mechanics og nogle af de mest interessante kort.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic). En podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

I denne episode kigger vi på Midnight Hunt - det nye Magic-sæt, der er lige på trapperne. Vi fortæller historien om Innistrad, hvor historien bag kortene foregår. Vi kigger også på de nye mechanics, og så smugkigger vi på nogle af de mest interessante kort.

Hvis du vil læse historierne om Innistrad og de andre verdener, som Magic-historien udspiller sig i, så har Wizards of the Coast samlet dem på linket https://magic.wizards.com/en/story en

Et andet nyttigt sted at blive klogere på Magic-universet er: https://mtg.fandom.com/wiki/Main_Page
Her kan man slå personer eller steder fra kortene op og lære, hvilken sammenhæng de indgår i.

Hvis du vil se en samlet oversigt over alle de nye kort fra Midnight Hunt, har Wizards of the Coast som altid samlet dem i et billedgalleri her: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/card-image-gallery/innistrad-midnight-hunt

Og så er der ellers bare tilbage at opfordre til at melde dig ind i Magic Klubhuset, hvor der altid kan finde hjælp, gode råd og en spillemakker. Det sker her: magicklubhuset.dk

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!