Tid er penge - en guide til økonomien i Arena

Man kan sagtens købe sig fattig i boosterpakker på Magic Arena. Men faktisk behøver det ikke være så dyrt at spille digital Magic, hvis du følger rådene i dette afsnit af Magic Klubhuset.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering.

Hvis du kan lide podcasten, er du også meget velkommen i vores virtuelle klubhus på Facebook, som du finder på adressen: https://www.magicklubhuset.dk.
Her kan du finde flere tips og tricks, og du kan finde andre ligesindede, du kan spille Magic med, både online og med rigtigt pap mellem hænderne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Denne episode handler om, hvordan man får mest muligt spil i Magic Arena for færrest mulige penge. Faktisk er det muligt at spille helt gratis, hvis man følger rådene i videoen - men det kræver, at man spiller en del, og helst hver dag.

Her er links til to hurtige standard decks, der kan bruges til at hente dalgige wins i play- eller standard ranked-køen:
https://mtgazone.com/deck/mono-red-aggro-budget-standard-2022-deck
https://mtgarena.pro/decks/budget-mono-white-aggro-2022-standard

Her er oversigten over de koder, der blandt andet giver gratis pakker fra tidligere sets:
https://draftsim.com/mtg-arena-codes/

Og her kan man på Cardmarket.com købe koder fra blandt andet prerelease-pakker (max. 1 pr. sæt pr. konto) og promo-boostere (max. 5 pr. sæt pr. konto).:
https://www.cardmarket.com/en/Magic/Products/Search?searchString=arena+code

TIl sidst: 10 gode Arena-råd, lige til at printe ud og sætte op på væggen:
https://bit.ly/3EJuVsX

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!