Midnight Hunt - Status på formatet i Limited

Vi gør status på Innistrad: Midnight Hunt, som nu har været online i to uger. På tærsklen til, at sættet bliver tilgængeligt i Quick Draft på Arena, kigger vi på, hvordan de ti arketyper har præsteret. Og vi udpeger common og uncommon nøglekort i hver af dem.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering.

Hvis du kan lide podcasten, er du også meget velkommen i vores virtuelle klubhus på Facebook, som du finder på adressen: https://www.magicklubhuset.dk.

Her kan du finde flere tips og tricks, og du kan finde andre ligesindede, du kan spille Magic med, både online og med rigtigt pap mellem hænderne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Ugens afsnit kigger på, hvor godt de ti farvepar og arketyper har præsteret i Premier Draft, som har været tilgængelig i Magic Arena i to uger nu. Det tager afsæt i data fra 17lands.com, som er en tredjepartsapplikation, der indsamler data om brugernes limited-spil og samler dem i en stor database.

Hvis man gerne vil bidrage til datahøsten, blive klogere på sit eget spil og kigge statistikkerne igennem på egen hånd, kan man hente programmet her: https://www.17lands.com

Podcast-duoen Lords of Limited opdaterer løbende deres tier list, hvor de giver alle kort karakterer efter, hvor gode de er i limited. Den kan findes her: https://www.lordsoflimited.com/tier-list

Og til sidst to videoer, hvor der bliver gået i dybden med henholdsvis blå-sort og blå-hvid:

Limited Resources kigger på blå sort: https://youtu.be/usBUUmgWXqE
Som en lille ekstraservice har vi hevet de vigtigste takeaways fra den video ud og lagt det ind i det her handout: https://bit.ly/2Wjpz6t

Sam Black kigger på blå-hvid: https://www.youtube.com/watch?v=CE-XgrvkzWQ

Og endelig: Hvis du foretrækker at se opleve denne podcast i både lyd og billeder, så har vi en Youtube-kanal, hvor vi lægger alle afsnit ud som videoklip. Den finder du her: https://www.youtube.com/channel/UCtLJAmDi3lRTxFO5GfGYq7A

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!