Hvem er verdens bedste? Optakt til VM i Magic

Verdensmesterskaberne i Magic begynder fredag. Det kigger vi lidt på i fællesskab med ugens gæst, der selv har prøvet at være med til at spille mod klodens bedste om masser af penge og prestige.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering.

Hvis du kan lide podcasten, er du også meget velkommen i vores virtuelle klubhus på Facebook, som du finder på adressen: https://www.magicklubhuset.dk.

Her kan du finde flere tips og tricks, og du kan finde andre ligesindede, du kan spille Magic med, både online og med rigtigt pap mellem hænderne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Ugens afsnit handler som nævnt om VM i magic. Den turnering kan man læse mere om på https://magic.gg/events/magic-world-championship-xxvii.

Og hvis man vil følge med i livetransmissionen, kan man gøre det fredag, lørdag og søndag på https://www.twitch.tv/magic. Transmissionerne begynder klokken 18 hver dag.

Vi nævner i podcasten et tidligere afsnit, som vi har lavet om økonomien i Arena. Det er afsnit 28, og det kan du finde samme sted, som du har fundet den her. Eller du kan se video-versionen på vores Youtube-kanal: https://www.youtube.com/c/MagicKlubhuset

Endelig skal vi da også lige gøre reklame for Martin Müllers firma, hvor han hjælper virksomheder med at markedsføre sig online. Firmet finder man her https://www.fokusia.dk/

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!