Verdens Bedste Drager

Vi ser tilbage på højdepunkterne fra sidste uges VM, og så prøver vi at spille med decket, der sikrede Yuta Takahashi titlen som verdens bedste Magic-spiller.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering.

Hvis du kan lide podcasten, er du også meget velkommen i vores virtuelle klubhus på Facebook, som du finder på adressen: https://www.magicklubhuset.dk.

Her kan du finde flere tips og tricks, og du kan finde andre ligesindede, som du kan spille Magic med - både online og med rigtigt pap mellem hænderne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Denne uges afsnit handler om VM i Magic. Hvis du gik glip af livetransmissionerne, har Wizards of the Coast samlet en playliste med kampe her: https://www.youtube.com/playlist?list=PLoN5IELmnC02vMiGUvbS077Vo5Utrb5U-

De bedste VM-decks - inklusiv Yuta Takahashis Izzet Dragons - kan findes her (inklusiv hjælp til, hvordan man sideboarder i BO3 mod de mest populære decks):
https://mtgazone.com/world-championship-xxvii-best-decklists-and-full-sideboard-guides/

Streameren Kenji Egashira har lavet denne video, hvor han spilet 3 matches med det vindende deck:
https://www.youtube.com/watch?v=xQRTu5X67Tc

Klippet, hvor Yuta Takahashi skriger sin glæde ud over at være kommet i top 4, findes her:
https://twitter.com/MagicEsports/status/1446954287477657600

Og Ondrej Straskys usandsynlige topdeck, der hjalp til at vinde kamp 2 mod Emmanuel Depraz, kan man se her: https://clips.twitch.tv/HyperSourGooseKAPOW-rG8U2LkkKzbDAVOe

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!