10 kort vi hader at spille imod

I denne uges afsnit kigger vi på kort, der er megairriterende at spille imod i anledning af, at Tibalt's Trickery er blevet banned i Historic på Arena. For der er masser af andre kort og decks, der kan være frustrerende at spille imod, hvis deres gameplan bliver ført ud i livet. Og hvis du selv har lyst til at være den irriterende modspiller, er her nogle decklister, du kan prøve af:
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering.

Hvis du kan lide podcasten, er du også meget velkommen i vores virtuelle klubhus på Facebook, som du finder på adressen: https://www.magicklubhuset.dk.

Her kan du finde flere tips og tricks, og du kan finde andre ligesindede, som du kan spille Magic med - både online og med rigtigt pap mellem hænderne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

I denne uges afsnit kigger vi på kort, der er megairriterende at spille imod i anledning af, at Tibalt's Trickery er blevet banned i Historic på Arena. For der er masser af andre kort og decks, der kan være frustrerende at spille imod, hvis deres gameplan bliver ført ud i livet.

Og hvis du selv har lyst til at være den irriterende modspiller, er her nogle decklister, du kan prøve af:

Først det omtalte Tibalt's Trickery deck, som altså nu ikke længere er tilladt i Historic:
https://strategy.channelfireball.com/all-strategy/home/historic-throes-of-tibalts-trickery-deck-highlight/

Nine Lives og Solemnity kan ikke vinde en kamp. Men de sørger for, at man ikke taber den, og det kan man gøre med følgende liste:
Deckliste: https://strategy.channelfireball.com/all-strategy/mtg/channelmagic-articles/deck-of-the-day-historic-best-of-one-nine-lives/

Reidane, God of the Worthy er velegnet til såkaldte Death & Taxes eller Prison-decks som dette:
https://mtgdecks.net/Historic/unfair-prison-decklist-by-mtgjeff-1200518

Cauldron Familiar og Witch's Oven er hjørnestenene i det Jund Sacrifice-deck, som Simon Nielsen spillede til Arena Open i september:
Deckliste: https://mtgazone.com/deck/historic-jund-food-by-simon-nielsen-september-2021-arena-open-day-2-7-1/

Med en Ruin Crab eller to på bordet kna modstanderen hurtigt løbe tør for kort. Særligt, hvis man spiller kortet i dette deck:
Deckliste: https://mtgdecks.net/Historic/wild-gumbo-decklist-by-zaxusemk-1210863

Der findes mange eksempler på discard decks i historic. Dette er et eksempel, hvor man ud over Thoughtseize også finder discard-guden Tergrid, God of Fright.
https://www.mtggoldfish.com/articles/single-scoop-mono-black-discard-historic-magic-arena

Og så er der jo Ugin, the Spirit Dragon. Selv om den koster 8 mana at få i spil, kan man faktisk få planswalkeren på bordet allerede i tur 4 med dette deck.
https://mtgdecks.net/Historic/ugin-ulamog-turn-4-decklist-by-kalpoujohn-1196644

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!