De bedste decks i Historic

Historic-formatet i Arena har forandret sig en del hen over de seneste måneder. Der er kommet nye kort til fra Jumpstart: Historic Horizons og Innistrad: Midnight Hunt, samtidig med at Memory Lapse er sat i skammekrogen. Vi har bedt en af klubhusets constructed-eksperter give et overblik over de bedst-af-3-decks, der klarer sig bedst i Historic efter ændringerne.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering.

Hvis du kan lide podcasten, er du også meget velkommen i vores virtuelle klubhus på Facebook, som du finder på adressen: https://www.magicklubhuset.dk.

Her kan du finde flere tips og tricks, og du kan finde andre ligesindede, som du kan spille Magic med - både online og med rigtigt pap mellem hænderne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Vores gæst i denne uge er Thomas - eller som han hedder på Magic Arena of Twitter: MrKruzan. Thomas kommer som nævnt til at streame en del på Twitch den kommende tid på kanalen twitch.tv/MrKruzan

Thomas henviser i podcasten til websitet mtggoldfish, hvor han har lagt alle decklisterne op: De kan findes på dette link

Hvis du er på udkig efter listen til et bestemt deck, findes de enkeltvis her:

Jund Food: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388094
Izzet Phoenix: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388098
Selesnya Humans: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388099
Heliod Oak: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388145
Jeskai Creativity: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388144
Mono Red: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388111
Merfolk: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388108
Jeskai Control: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388104
Five Color Niv: https://www.mtggoldfish.com/deck/4388101
Gruul Shamans https://www.mtggoldfish.com/deck/4388093

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!