Al magt til robotterne - et Draftsmith review

Vi overgiver os til teknologien og prøver at lade en robot drafte Midnight Hunt. Untappeds Draftsmith kommer med forslag til, hvilke kort du skal vælge, og vi følger forslagene blindt. Bagefter vurderer vi kvaliteteten af de råd, der er givet.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic). En podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Denne uges afsnit tager udgangspunkt i tredjepartsværktøjet Untapped og deres Draftsmith-funktion. Man hente hente Untapped-appen på untapped.gg

Hvis man gerne vil vide, hvordan det gik med draften, er her et spoiler-link til 17lands.com

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!