Introduktion til Crimson Vow - nyt kortsæt til Magic The Gathering

Vi giver en hurtig indflyvning til de nye mekanikker og kort i Magic-sættet innistrad: Crimson Vow.
Denne uges episode handler om det nye sæt kort, der kommer på gaden i dag (torsdag 11. november), nemlig Innistrad: Crimson Vow. Den fulde liste over de nye kort finder du her: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/card-image-gallery/innistrad-crimson-vow

Hvis du interesserer dig for historien bag kortene, kan fortællingen om vampyrbrylluppet i Innistrad - og alle de andre historier om Magic-universet - læses her: https://magic.wizards.com/en/story

Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic). En podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Denne episode kan - som alle andre - også downloades som audio-only podcast på https://podcast.magicklubhuset.dk

Hvis du har lyst til at blive en del af vores hyggelige Facebook-community, så gå til https://magicklubhuset.dk/ hvor du både kan finde nyttige tips og nogen at spille med.

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!