Knækkede Creatures og Bustede Bæster - De 10 vildeste creatures i Crimson Vow

Vi har håndplukket de 10 stærkeste creatures i det nye Magic-sæt, Innistrad: Crimson Vow og rangeret dem efter deres evne til at afgøre et spil.
Magic-sættet Innistrad: Crimson Vow er spækket med creatures, som næsten på egen hånd kan afgøre et spil, når de kommer på bordet. Vi har fundet de 10 stærkeste af slagsen, og du kan høre om rædselskabinettet her.

Hvis du interesserer dig for historien bag kortene, kan fortællingen om vampyrbrylluppet i Innistrad - og alle de andre historier om Magic-universet - læses her: https://magic.wizards.com/en/story

Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Denne episode findes også i en videoudgave på vores youtube-kanal: https://youtube.com/MagicKlubhuset

Hvis du har lyst til at blive en del af vores hyggelige Facebook-community, så gå til https://magicklubhuset.dk/ hvor du både kan finde nyttige tips og nogen at spille med.

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!