Draft Data Deep Dive på Crimson Vow

Fredag åbnes der for Quick Drafts af Crimson Vow på Magic Arena. Derfor har vi med hjælp fra 17lands.com kigget på, hvordan de forskellige arketyper og kort har performet indtil videre.
Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Hvis du selv har fået smag på at nærstudere data fra 17lands.com, er det bare at gå ind på sitet og melde dig til. Du skal installere et lille program, der sniffer data om dine limited-spil og sender dem ind til den centrale database.

Og så ligger afsnittet i øvrigt også på vores youtube-kanal, https://www.youtube.com/magicklubhuset

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!