Arena Tutor Draft Bot Review

Efter at have testet Untapped's draft bot Draftsmith i et tidligere afsnit, har vi besluttet at gentage succesen - denne gang dog med Draftsims Arena Tutor.
Vi går igennem en Crimson Vow Quick Draft og vælger de kort, som Arena tutor bliver foreslået. Til sidst vurderer vi det deck, der er kommet ud af det. For at se resultatet, se nedenfor (spoiler alert!)

Hvis du selv har lyst til at rode med Arena Tutor (som er gratis at downloade og bruge), kan du finde den på https://draftsim.com/arenatutor/

Her kan man i øvrigt læse mere om, hvordan Arena Tutor er blevet til:
https://draftsim.com/ryan-saxe-bot-model/

Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic). En podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

SPOILER: Mads gik 0-2 med decket i den version, som Arena Tutor foreslog. Der manglede removal og creatures, der for alvor kunne gøre en forskel. Og alle komboerne, hvor man sender kort i graven og hiver dem op igen, var for langsomme om at komme igang. I tredje match blev de fire røde kort pillet ud til fordel for et monosort deck. Det blev også til et nederlag, men det skyldtes nok mest et misplay. 

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!