Alchemy - Alt hvad du bør vide om det nye format

Vi fortæller, hvad der er op og ned i det nye format, der lander i Magic Arena torsdag. Det hedder Alchemy.
Torsdag lancerer Magic Arena et nyt digitalt format - Alchemy. Det betyder blandt andet, at kort kan ændre tekst undervejs og kan gøre ting, der normalt ikke kan lade sig gøre i pap-udgaven.

Hvad det helt præcist går ud på, og hvilken betydning det får for dig, bliver du klogere på i denne times podcast fra Magic Klubhuset.

Her er en liste over de 63 nye kort, der bliver tilgængelige med det samme: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/card-image-gallery/alchemy-innistrad

Og her er Wizards of the Coasts egen intro-artikel om Alchemy:
https://magic.wizards.com/en/articles/archive/magic-digital/introducing-alchemy-new-way-play-mtg-arena-2021-12-02

Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Hvis du også gerne vil have noget at kigge på, imens du lytter, så lægger i også alle afsnit ud på video her: https://www.youtube.com/c/MagicKlubhuset

Du er meget velkommen i vores Facebook-community og på vores Discord. Du finder os her: magicklubhuset.dk

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!