Episode 4 - Ask og Jesper spiller Sealed Deck

Jesper har bygget sit første Sealed-deck med kort fra Kaldheim, et rødt-grønt deck. Efter Jespers gentagne nederlag, når han spiller alene, har han nu Ask med som co-pilot. Ask og Jesper spiller tre kampe med decket, og heldigvis – særligt for Ask, som Jesper ellers ville give skylden for en fiasko – starter Jesper godt ud med at sejre flere gange i træk.

Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige here http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://youtu.be/AAfdgHdrt6w

Links til resultat- og datatrackere:
Untapped.gg - https://mtga.untapped.gg/
17lands.com - https://www.17lands.com/

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!