I gang med Alchemy: Fem gode decks du kan prøve

Det kan være svært at finde ud af, hvilke af de mange nye Alchemy-kort man skal bruge. Vi giver et bud på fem Alchemy-decks, du kan bygge.
Der er kommet mere end 60 nye kort til det nye Alchemy-format på Magic Arena, og det kan være svært at hitte ud af, hvordan man kommer i gang med at spille med dem.

Vi præsenterer i podcasten fem decks, du kan begynde med, og nedenfor finder du listerne - lige til at eksportere over i din decksamling på Arena.

Orzhov Clerics
https://aetherhub.com/Deck/orzhov-clerics-656078
Inquisitor CoCo
https://aetherhub.com/Deck/inquisitor-coco
CGB Rakdos Dragons
https://aetherhub.com/Deck/cgb-rakdos-dragons
Mono Black Drain
https://aetherhub.com/Deck/mono-b-drain-656084
Izzet Key Control
https://aetherhub.com/Deck/izzet-key-control

Vi fortæller også om Decathlon-eventet, der begynder lørdag og løber hen over jul og nytår. Det kan du læse mere om her:
https://magic.wizards.com/en/articles/archive/magic-digital/play-and-win-big-mtg-arena-decathlon-2021-12-08

Magic Klubhuset (tidligere kendt som Ask Lærer Jesper Magic) er en podcast om kortspillet Magic the Gathering, hvor alle er velkomne.

Mads og Jesper begyndte at spille Magic i 90'erne, men har først for nylig fundet kortene frem igen og er i gang med at genopdage spillet. De er ikke eksperter, men er passionerede og forsøger at underholde, inspirere og gøre knap så erfarne spillere lidt klogere på Magic-verdenen. Forvent gode råd, sjove røverhistorier og rendyrket pap-hygge.

Hvis du også gerne vil have noget at kigge på, imens du lytter, så lægger i også alle afsnit ud på video her: https://www.youtube.com/c/MagicKlubhuset

Du er meget velkommen i vores Facebook-community og på vores Discord. Du finder os her: magicklubhuset.dk

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!