Episode 5 - Gennemgang af gameplay og mere Sealed Deck

Ask har forberedt en gennemgang af udvalgte steder i Jespers gameplay fra forrige episode. Ask viser derefter Jesper et par øvrige decks, som man måske også kunne havde bygget ud af Jespers Sealed-pool. Tiden løber, når Ask og Jesper taler om Magic, men de beslutter alligevel at slutte af med at spille et par kampe med det rød-grønne deck, som de var ubesejrede med sidst.

Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige here http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://youtu.be/sbDXw-ePAKE

Limited konkurrencer
Arena Open: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/magic-digital/announcing-february-2021-arena-open-2021-02-10

Qualifier Weekend: https://magic.gg/events/qualifier-weekend

Banned and restricted announcement fra 15. februar
https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/february-15-2021-banned-and-restricted-announcement

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!