Episode 8 - Booster Draft og draft på "den svære måde"

Jesper bliver introduceret til Limited-formatet Booster Draft. Ask lærer Jesper at drafte på "den svære måde", hvad man skal vælge sine kort ud fra i en draft, og hvordan en draft normalt forløber. Til sidst gennemgår Ask og Jesper en af Asks drafts fra Kaldheim.

Her er nogle af de ting, vi nævner i denne episode:

MEN FØRST!
Hvis du vil have flere goodies og samlet adgang til ALT, hvad vi nævner i de forskellige episoder, og ALT MULIGT andet godt, så kom med over i vores podcast klubhus. Det koster ikke en krone, og du kan melde dig til lige here http://www.askteachmagic.com

(Note fra Jesper...det er helt vildt så meget Ask, han kender af fede ting fra Magic universet...han nævner noget nyt hele tiden, hvor jeg bare tænker WHAAAT! det godt. Så gør dig selv den tjeneste at tage med over i klubhuset)

Show notes
*Der er fejl ved 6.55, hvor Ask siger, at booster draft startes ved at sende kort til højre. Første pakke i draft sendes til venstre, anden pakke sendes til højre og tredje pakke til venstre.

Link til Youtube-video for denne episode finder du her: https://youtu.be/PyeAD6LOyeY

Ben Starks artikel "Drafting the Hard Way"
https://strategy.channelfireball.com/all-strategy/mtg/channelmagic-articles/stark-reality-drafting-the-hard-way/

Ethan Saks artikel "Back to Basics: Diagram of a Draft"
https://strategy.channelfireball.com/all-strategy/mtg/channelmagic-articles/back-to-basics-diagram-of-a-draft/

Kom med i klubhuset

Skriv dig op og få en invitation til at komme med i klubhuset, hvor vi nørder mere Magic the Gathering og deler alle de ressourcer og guides, vi nævner i podcasten.

checkmark Got it. You're on the list!